1.5.2012

Antiförstamajmannen

3jorn har aldrig tyckt om första maj och Kajsaniemi-stuket. Jag har alltid varit tvungen att tvinga med honom på picknick och oftast har jag också varit tvungen att muta honom med något.

Idag sov 3jorn länge och riktigt njöt av att ligga i sängen och slumra om. Jag väckte honom några gånger och då han äntigen släpade sig till köket för att ta kaffe så sa han:

- Oj det var så skönt att jag inte alls ville stiga upp. Sen kom jag ihåg vilken dag det är idag och tänkte att det kunde vara värre. Jag kunde ha varit tvungen att vakna tidigt i krabbis, släpa mig till Kajsaniemi, frysa och sitta och äta någon jävla picknickmat.

Oj så jag skrattade! Min antisillisman. Nå, nästa år kanske vi gör Kajsaniemi-comeback. Då har vi väl en liten knatte som väcker oss kl. 6 på morgonen.

Stackars 3jorn picknickar den 1.5.2008 (på vår bakgård).

1 kommentti :

  1. hehe! Jag ÄLSKAR FÖRSTA Maj, kaisaniemiparken & Havis Amanda för den delen!! Men var nog också tvungen att "tvinga" upp Fille på första maj! Männen förstår nog sig inte på dehär med traditioner! :) Fast roligt hade vi ju nog båda sen väl på plats! Hann t.o.m. höra akademen sjunga iår! Hoppas ni hade en bra vapp? kram

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!