26.5.2012

Fantasivägens filmfestival 2012

Igår var det alltså dags för den årliga filmfestivalen i Kalkstrand. Det är ett kompisgäng som startat traditionen och det är alltid lika roligt att se filmerna som kaverina fixat ihop. Jag hade med en film för två år sedan och 3jorn har haft med en film alla tre år som festivalen ordnats.

Coola män.

3jorn, magen och jag.

Djupa filmvetenskapliga diskussioner på går.

Inne i det som jag kallar för lada, ordnas festivalen.

I år deltog sex stycken filmer.

Här skulle man rösta.

Röstningen var extra svår i år och jag fick fundera länge på hur jag skulle ge rösterna.

Styrelsen räknar röster.

Spänningen i ladan stiger då gänget väntar på resultatet.

Teamet 3jorn och Andreas fick pris!

Senare idag ska ni få se 3jorns fina film. Man får lite tippa linssiin av den.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!