3.5.2012

Förbannat preggo

Inte skulle man ju vänta sig att en ny madrass skulle hjälpa mig att sova bättre. Här sitter jag vaken i köket och klockan är halv tre.

Vet ni vad. Det pågår en flytt i vår trappa. MITT I NATTEN! Jag är så jävla förbannad. En flyttfirmas bil står utanför trappan och tre flyttfirmans gubbar bär tavara från lägenheten ovanför oss. Det hörs sådan jäkla meteli att det är omöjligt att sova.

Jag var just och frågade av gubbarna att WTF, varför håller de på med detta mitt i natten och fattar de alls hur mycket kolina det hörs till oss. Fick inget vettigt svar. Något att: "Me ei ehditä virkaaikojen sisällä..." Funderade t.o.m. att ringa polisen men jag är en sådan pussy att jag inte vågar. Man tycker att grannarna kunde informeras i förväg om störande ljud som kan uppstå mitt i natten.

Jag är så trött att jag har lust att bara gråta...

3 kommenttia :

 1. oj oj!!

  flytt mitt i natten?? konstigt!

  apropå sömnen har jag inget att säga för tyvärr så blir det kanske inte bättre =(
  men det blir på ett annat sätt och man vänjer sig

  Tina

  VastaaPoista
 2. Joo verkligen konstigt. Har aldrig hört om någon som skulle fixa sin flytt nattetid i ett höghus...

  Nå som jag skrev tidigare så lättade ju ryggsmärtonrna då jag sov i en mjukare säng förra veckan. Nu är de riktigt paha igen :(

  VastaaPoista
 3. sjukskriv dig! det är ingen promenad i parken att vara gravid, nödvändigtvis. man får faktiskt ta det lugnt och berätta för en läkare att nu går det inte längre. fast det är kiva att jobba så är det också ansträngande att sitta framför datorn/på möten hela dagarna. det är ingen skam att inte kunna jobba ända till det bittra slutet!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!