15.5.2012

Förlossningsförmågan

Som ni vet så är jag ganska så rädd för förlossningen. Det var så jätte fint idag på rådgivningen då rådgivningstanten frågade 3jorn vad han känner och tänker inför förlossningen. Han svarade att han tror att allting kommer att gå bra och att jag kommer att klara av det suveränt. Tur att ens han tror på min förlossningsförmåga då jag själv är osäker.

2 kommenttia :

  1. Du kommer att klara det galant! Skulle gärna säga något som gör dig mindre rädd, men jag vet inte vad det skulle vara (för jag vet inte vad exakt du är rädd för) men jag kan säga att det var samtidigt det värsta och det bästa jag någonsin har gjort. Man kan inte sticka under stol med att det inte direkt är bekvämt, men om du lyckas fokusera på en sammandragning i taget kommer det att gå. Tänk på att kroppen sköter smärtlindringen ganska bra, så för varje riktigt jävlig sammandragning är dom följande några lite lättare. Och efteråt när du dricker te och äter smörgåsar med en liten pinfärsk människa i famnen kommer du att känna dig som en gudinna. Du har producerat en människa, och det är fan något fantastiskt!
    Lycka till!

    VastaaPoista
  2. Hehee tack Fua för dina fina ord! Jag ska försöka komma ihåg det där!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!