25.5.2012

I kalsarbutiken

Igår köpte jag trosor. Briefs och hipsters med låg midja. För en kvinna som i snart femton år gått i strings var det inte lätt att stå på underklädesavdelningen och välja hurdana kalsare jag skulle ha. Jag har ju ingen aning om vad som är bekvämt och sitter på min kropp.

Men om man just kläckt ut en unge så antar jag att strings inte är det bekvämaste alternativet. Så nu äger jag också vanliga kalsare. Och jag hoppas att de sitter på mig någolunda.

2 kommenttia :

  1. nå jag gick säkert en månad eller två efter förlossningen med mommo kalsare di va skönast spänd int på någonstans t.o.m mannen min fick hämta fler av dom
    :-) :-) :-) så jag va no säkert den sexigaste morsan i stan ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaaa låter najs Pia! :) Kanske jag ännu måste skaffa mommokalsaren om domhär inte sitter.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!