17.5.2012

Illusionen

Ibland händer det att jag lyckas hitta en sådan ställning i sängen att jag inte alls känner att jag är höggravid. Det händer helt av misstag oftast så att jag ligger i sidoläge och har en massa kuddar och täcken runt mig som stöd. Också ryggen är avslappnad och jag känner ingen smärta just då. Det kräver också att KarateKid ligger stilla och sover.

Just då kan jag tänka att "Oj, nu kunde jag stiga upp och ta några glas rött och äta lite parmaskinka med melon." Men om jag rör på sig ens en centimeter så är illusionen förstörd, så jag ligger kvar helt stilla tills någon arm domnat bort och jag blir tvungen att röra på mig och känna en blixtrande smärta i ryggen och en spark mot kisiblåsan.

3 kommenttia :

  1. I feel your pain, sister. Men det är inte länge kvar nu! Och lite rött kan du nog ta redan nu om det tröstar lite. :)

    VastaaPoista
  2. Låter så bekant! Lite kvar ännu, orka orka! :)

    VastaaPoista
  3. Kanske inte så bra att reklamera för rödvinsintag för gravida.Okej,okej,de kan vara att lite vin nångång då och då inte skadar bebin,men det finns en massa lättpåverkade människor som gör sina egna tolkningar av dylika kommentarer,och den som sett alkoholskadade barn vet att det verkligen inte är något att leka med.Man hinner dricka resten av livet,kanske det inte är så farligt att ha paus under nio månader.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!