16.5.2012

Kinesio-tejpning

Nu har jättejättejättesnälla Marika (som är fysioterapeut) tejpat min rygg med kinesio-tejp. Tejpningen hade lindrat hennes ryggsmärtor under graviditeten så det är värt ett test! Rätta mig om jag har fel Marika, men tejpen ger stöd åt SI-leden. Det ska bli väldigt spännande att se om det hjälper. Idag har jag nämligen haft ryggontet från helvetet. Absolut värsta dagen hittills.

9 kommenttia :

 1. Jeps- de långa ger mera avslappning åt spända muskler och de som e nedanför "stöder" :) vi hoppas de lite hjälper :)

  VastaaPoista
 2. Så var det! :) Vi håller tummarna!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hoppas det hjälper! Varför månne inte min fysioterapeut berätta om dehär.. Fick bara jumppaprogram och det mesta kan jag inte ens göra för det gör för ont..

  VastaaPoista
 5. Jag blev också tejpad första gånge jag var på fysioterapi efter att min rygg knaka ihop - det kändes som om tejpen höll saker på plats då ryggen inte riktigt klarade av det, så det kändes rätt bra.
  Tyvärr mådde jag så dåligt just den perioden så jag vet inte hur mycket hjälp det gav sist o slutligen då jag ändå bara låg på mage i sängen dygnet runt - men jag kan tänka mig att det skulle vara mer till hjälp nu då jag är mer rörlig.

  Kan för övrigt inte ens föreställa mig hur det känns att ha så förbannat ont i ryggen och INTE kunna ligga på mage (som du).
  Jag skulle på riktigt dö, eftersom det är det enda som på nåt sätt lättar min ryggvärk.
  Jag får hoppas att min rygg är 100% frisk den dagen det kommer till att jag ska bli på smällen... =)

  Btw,
  jättefina preggobilder på er tre! =D

  VastaaPoista
 6. Cämmie - Nå hälsostationsfysion visste nog inte heller något om det här. Därifrån fick jag också jumppaprogram, men kanske lite för sent för det är svårt att genomföre rörelserna.

  Jenna - Hahaa oj jag har inte ens tänkt på att det kunde lätta i ryggen om man ligger på magen. Och det är ju tur det då jag inte kan ligga på mage :D

  VastaaPoista
 7. Ha tejpen hålli? Hu ha de kännats?

  VastaaPoista
 8. Marika - Tejpen är fast ännu. Börjar kanske lite repsotta i hörnen nu :) Som du sa så är det ju lite svårt att säga, men jag inbillar mig nog att det skulle ha hjälpt. Det knakar t.ex. inte lika mycket då man ska upp från sängen och så. Ska vi ta en ny dejt snart? :D

  VastaaPoista
 9. Jeps- vad bra, hoppas de lite sku hjälpa iaf :) vi kan bra ta en dejt:) hu har du på torsda?

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!