21.5.2012

Mammaledighet dag 1

Hälsningar från mammaledigheten! Jag kollade just igenom mina mammaledighetsrutiner och konstaterade att jag varken har bäddat sängen (snart ska man ju sova igen) eller beställt någon Hesare (dyrt!). Och varför skrev jag att jag ska göra preggojumpparörelser? Pfff.... Jag tror jag ska radera den punkten.

Så... ut måste jag väl gå då det är så fint. Men vart? Nu längtar jag verkligen till vår "nya förort" där det finns något att göra och ställen att fara till. Eller om man ens skulle ha en balkong dit solen skiner.

Nå, vi ska se nu vad detta blir till. Jag återkommer.

1 kommentti :

  1. ah..saknar nästan den tiden...man var såååå lost...det var så skönt men på samma gång så weird....var helt confused me mitt liv..vänta på beben men sakna jobbet...själv måste jag ta ut sommarledigheten på samma gång så var ledig 2½mån före nomppa sen kom..it was nice? njaa! gjorde inget annat än sola och åt..säkert 2000st ananaser...rekomenderar muuten...tar bort svunnladen...:)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!