11.5.2012

Mekkotehdas

Finns här någon som tycker om att sy? Då tänkte jag tipsa att min fd. jobbkompis (vi jobbade på Borgbacken sommaren 2001) varit med och gett ut en bok som jag råkade bonga på Akademen.

Kirsi hade först en egen blogg, men startade i oktober 2010 en gemensam blogg med kompisen Sunna. Gemensamma bloggen heter Mekkotehdas. Nu har de lyckats ge ut en snygg bok med samma namn. Den innehåller helt sjukt fina bilder! Jag önskar att jag kunde sy och att jag inte skulle få raivare varje gång jag ska sy något.

4 kommenttia :

 1. Hej!
  Måste bara skriva en liten hälsning och säga att jag droppade in via en länk från en länk.. nä, det var nog via Bloggtoppen. Hej på dig!

  VastaaPoista
 2. Nå men hej Bitte! Roligt att du hittade hit! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä mainoksesta Cia! Ihanaa loppuodotusta ja hyviä vointeja sinulle <3

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!