8.5.2012

New Yorker till Finland

Jag blev så väldigt glad igår då jag läste att den tyska klädkedjan New Yorker ska komma till Finland i höst. Äntligen! Det har jag väntat på sedan 2006 då jag gjorde praktik på en tv-studio i Köln. Jag har lyckats besöka butikerna i Stockholm, Tallin och Zürich efter det.

Men vet ni var dom öppnar sin första affär i Finland? I HYVINGE! Alltså vah? Någon av de största städerna skulle man ju ha fattat, men vad finns i Hyvinge? Nå bättre det än att den första skulle ha öppnat i Uleåborg.

Bilden är lånad och tagen i Luxemburg.

4 kommenttia :

 1. Jeee! Min absoluta favoritbutik. Har handlat som en dåre där varje gång jag varit i Tyskland. Men Hyvinge...?! Det blir väl bara att att åka dit.

  VastaaPoista
 2. ja men precis, Hyvinge???
  Tina

  VastaaPoista
 3. Vi hade NewYorker i Uppsala - en helt ENORM butik i två våningar.
  Hoppas att det inte bara är Hyvinge som får en NY:er utan att det planeras fler butiker runtom i landet så småningom...

  VastaaPoista
 4. New Yorker är kiva, men synd bara att kvaliteten e totalt scheisse... Och jo, förstår nog inte det där med hyvinge heller...

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!