4.5.2012

På rådgivningen

På morgonen var jag till rådgivningen. Det var första gången som jag gick ensam för 3jorn hade något möte som han måste vara på.

Allt såg bra ut och jag kommer att få gå till fysioterapeuten så att de kan ta en titt på min rygg.

Det roligaste var nog då rådgivningstanten kände på magen och berättade att KarateKid är "raivotarjonnassa". Hahaaa indeed, jag vet nog att han raivoo där inne konstant.

Raivotarjonta betyder alltså att han nu ligger med huvudet neråt. Precis som han ska.

2 kommenttia :

  1. Hejs- sku fråga om din rygg- e den sjuk mera högre upp, vid kotorna eller mera vid rumpan( si-leden) ? Jag hade ju mega ont läänge- den lilla hjälpen jag fick var av Kinesio-tejpning. (Ifall fysion inte på h-centralen kan tejpa eller har tejp så kan du köpa en tejp rulle å ja kan tejpa ifall du vill-tejpen håller typ i tre -fem dagar på ryggen. ) de lönar sig att prova:)

    VastaaPoista
  2. Marika - Alltså det är dit långt nere i ryggen. Tack för tipset! Ska kolla med fysion :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!