15.5.2012

Rådgivningsdags

Idag var vi på rådgivningen. Allt var fortfarande riktigt bra men KarateKid har tydligen huvudet ovanligt lågt nere för att vara i vecka 34. Så inte undra på att man känner tryck.

Jag skulle förresten aldrig komma ihåg i vilken vecka vi är om inte min Vauva-app skulle berätta det för mig. Tur att man har en iPhone!

2 kommenttia :

  1. Spännande tider, när har du läkartid? Min läkartid flyttades lite fram och bra så eftersom ja låg typ från vecka 31-34, gjorde bara de man måste..efter vecka 34 gör de inget mer att hindra ifall förlossningen sku sätta igång nämligen.. Så då fick jag lite röra på mig;) Hon sa snällt att ta de lugnt åt mig då jag var till läkaren..Vilket var bra eftersom E sku säkert ha kommi ännu tidigare.. Skulle ha hunni vara en vecka mammaledig.. Så de va skönt att ha vari hemma ren i över en månad;) å jåå njuta njuta njuta, de gjorde jag så bra man kunde före födseln och me diverse krämpor.. Kolla in Manipura yoga ställe- jag går där nu med E - finns gruppet före graviditeten också:) jag tycker om de och kan hjälpa ti ditt ryggont:)

    VastaaPoista
  2. Jag har läkare om två veckor tror jag. Ska bli spännande om något redan hänt. Det ska väl göras en synnytystapaarviointi också.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!