28.5.2012

Skitdagen

Ohojaa. En vecka tog det före jag blev riktigt uttråkad. Efter ett roligt veckoslut är det så jävla tråkigt att 3jorn är tillbaka på jobb och jag är stuck i den här jävla förorten ensam.

Det är en riktig ångestdag alltså. Jag märker att jag börjar vara mycket stressad över att hitta lägenhet. Har t.o.m lite kollat på billiga radhus i Norra Helsingfors, men tror inte att jag vill vara stuck där heller. Varför ska det vara så svårt att hitta det där passliga för oss och i vår prisklass?

Jag har ingen lust att läsa någon bok. Jag har ingen serie som jag skulle följa med. Jag orkar inte gå ut (vad ska jag göra där?). Kanske jag bara borde sova bort den här skitdagen.

2 kommenttia :

  1. Det ordnar sig nog med boende! Det gör det ju alltid :) Köp inte något som ni inte kommer vara nöjda med, det ångrar ni sen bara senare. Allt har nog sin mening. Jag tycker du skall titta på modern family eller big bang theory. Det är iaf serier som jag blir glad av!

    VastaaPoista
  2. Känner igen mig i din tristess. Föga inspirerad blir man då det enda man har att göra är hushållsarbete. ;-)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!