3.5.2012

Tomas Ledin i augusti

JIPPIII! Min vän och jag har köpt biljetter till Tomas Ledins konsert i augusti. Senast såg jag honom på Savoy 2011 och senast jag såg honom med bandet var i Linköping sommaren 2009 under vår roadtrip.

Jag är jätte glad över att han kommer med bandet denna gång, men lite besviken att konserten är på sommaren och inomhus. Ledin är ju kungen av utomhuskonserter.

Så här såg det ut under de första låtarna i Linköping. Bilden är från Aftonbladet och för att citera: "På andra sidan staketet står publiken som packade sillar för att få två timmars gåshud av Tomas Ledin." Det var en så JÄVLA BRA keikka!
Man måste ha Crocs för att orka stå och hoppa i timmar.
Tumppi och min favoritbasist, Ove.Fiilis i den svenska sommarnatten.
Ledin på soloturné på Savoy i februari 2011.

CAN'T WAIT!!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!