22.5.2012

Visning nummer 5

Igår kväll körde vi igen till Nordsjö för att kolla en kämppä. Vi är där så ofta att det nästan känns som vi skulle köra hem då vi kör in under Columbus.

Igår kollade vi en lägenhet som var billig jämfört med de andra och ganska snabbt förstod vi varför. Huset var på en hyrestomt och man skulle betala sin tomthyra antingen genom att betala bort ca. 50 000 euro på en gång eller över 200 euro i månaden till husbolaget. Hela vederlaget skulle alltså bli över 500 euro. Nej tack.

Vi har sett nu fem bostäder. Favoriten är första kämppän vi såg i söndags. Försäljningspriset var lite väl högt men de löpande boendekostnaderna skulle vara ungefär samma som vi har i nuvarande bostadsbolaget. Huset är byggt 2006 så inga stora reparationer är på väg. Lägenheten hade perfekt läge på en lugn gata med balkongen mot en lugn innergård. Det fanns massor förvaringsutrymme och 3jorns arbetspunkt skulle ha utrymme i vardagsrummet. Båda gillade bostaden. Men vi skulle ju fortfarande så väldigt gärna ha en egen liten gård. Men något måste vi säkert kompromissa bort. Och så borde vi få bort lite av priset.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!