21.6.2012

American Apparel-katastrofen

Nu ska jag berätta om en dålig nätshoppingupplevelse. Nå, det kunde ha varit värre, jag kunde ha blivit av med mina pengar (de har fortfarande mitt Visa-nummer så jag är så klart lite rädd att jag ännu någon dag får en räkning).

Den 30. april beställde jag tre stycken härliga Neon-nagellack från American Apparel. Jag har dreglat efter dem länge och funderat redan en tid på att beställa men det har inte blivit av. Beställningen for i väg och det stod så här:

"Most orders ship within 3-5 business days. Shipments usually arrive within 2-4 business days from when they leave the warehouse."

Och jag var himla glad över att jag äntligen beställt lacken och tänkte att jag ska ha sjukt snygga neonnaglar i sommar.

Nå, tre veckor senare hade jag inte fått några nagellack och fick ett mail att lacken är slut just nu men att de ska försöka få min beställning skickad så snabbt som möjligt då de fått in mer nagellack. Tog det liksom TRE VECKOR för dem att inse att lacken är slut? De skulle ju skickas iväg från dem bara några dagar efter att beställningen var gjord! Det kunde ju stå i deras webbshop att produkten är slut. De kunde ju också berätta när de får mer av produkten.

Så en månad efter att jag gjort beställningen mailade jag dem och frågade om de kan upphäva min beställning då de helt tydligt inte kan leverera det jag beställt.

"We're still trying to get your order fulfilled as soon as we can." var svaret. Jaha, nå get vara bara att vänta.

Snart har det gått två månader sen beställningen och igår skickade jag ett väldigt argt meddelande om att jag inte vill ha lacken mer. Upphäv beställningen. Nå eftersom de tydligen fortfarande inte hade fått in av lacken så upphävde de min beställning. Puuust. Men vaddå? Hur länge tror de att folk ska vänta på sina produkter som de i beställningsskedet lovar att skicka iväg på bara några dagar?

Inget neonlack för mig i sommar då! Buhuuuu! Jag hade beställt gult, grönt och ljusrött (inte i bilden) lack. Råkar någon veta om man kan få tag på lacken någonstans i Finland? Jag har några neonlack från förut men dom är inte så bra.


5 kommenttia :

 1. Ugh!Hata dålig kundservice!:(

  VastaaPoista
 2. Aijo bra att du påminnde har inte ännu heller fått mina delar som jag beställde i mars från cyberphoto...

  VastaaPoista
 3. Ja beställde lite ditt o datt från dealextreme.com o hoppades att de oxå sku komma fort. Beställde den 27.5 o idag, 21.6 har de inte ens skickat beställningen. Makes me so happy.

  VastaaPoista
 4. Kairi - Vi har också beställt från Dealextreme, men jag minns inte hur länge det tog före vi fick produkterna. Men dom skickas väl från typ Hong Kong så jag tror vi var beredda på att vänta. Men jag tycker det fungerade bra.

  VastaaPoista
 5. Nå, idag fick vi mejl "De e nåt som int ha kommi ti oss ännu så ursäkta nu att de ha tagi en månad" typ. Suck. Nå, int ville ja ju ha dendär linsen ändå...

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!