5.6.2012

Du hinner ännu med!

Två dagar före det beräknade är vi bjudna på bröllop. Jag ska vara brudfrämma. Jag är världens sämsta brudfrämma som inte ens vet om jag kan delta. Just nu börjar jag vara riktigt fed up på den här ovetskapen. Hördu KarateKid, sku vi nu bara kunna komma överrens om en dag som du kommer till oss. Och hördu lägenhetsguden, sku vi bara kunna hitta ett passligt hem nu? Tack!

Idag var vi och kollade in bröllopsstället. Det var verkligen vackert och det kommer att bli ett jätte fint bröllop (Hörde du KarateKid? Du hinner ännu med!)

2 kommenttia :

  1. lite sen i svängarna här! Världens sämsta får du inte säga, karateKid är nu nummer 1 i din prioritet o det är helt förståeligt :-) Jag hoppas bara att ni kan vara där på dagen D!

    VastaaPoista
  2. Cat jag blir så frustreraaaaad när jag inte alls vet när han ska komma. Och så är jag annors också helt sekaisin nu. I någon hormondimma liksom.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!