18.6.2012

Godisdieten

Snart måste jag byta min godisdiet mot fruktdiet. Men frukt är så dyrt! Istället för att sluka en karkkipåse så skulle jag gärna äta melon, banan, kiwi, päron, mango, bär etc. Men det är ju så himla lätt att bara köpa en godispåse. Man behöver liksom inte skala och skära. Bara sluka.

Börjar känna att armarna börjar vara riktigt slappa och reven har nog blivit bredare av min dagliga godis/chokodos. Jag hatar också sockerberoendet. Det som jag ren en gång blev av med. Och det krävde mycket jobb.

3 kommenttia :

  1. Jag brukar trycka i mig ost eller dricka ett glas juice istället för godis. Fungerar fint för mig. Men helvete så många år det tog att lära sig det!

    VastaaPoista
  2. Hehee jo det funkade för mig också tidigare. Men nu då godis är den enda njutningen man har kvar så funkar det inte riktigt. Sociala livet är ganska på noll, jag kan inte sporta och inte dricka rödvin. Det blir ju inget kvar förutom godis.

    VastaaPoista
  3. Blåbär behöver man inte skära eller skala. Fast dyrt e de ju..

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!