17.6.2012

Humöret sjunker

Mitt löfte för den här veckan höll ganska bra. Början av veckan gick jätte bra men jag har märkt att humöret sjunkit nu mot slutet av veckan. Känns bara så hopplöst och jag fattar inte hur jag i värsta fall ska orka ännu i många veckor. Har egentligen inte lust att göra något annat än ligga med en dyna mellan benen, äta godis och gråta en skvätt. Men det känns väldigt ensamt och jag skulle gärna vara social men samtidigt skulle jag inte alls orka vara bland folk. Undrar hur nästa vecka blir... hoppas inte en katastrof.

4 kommenttia :

 1. Satsa på att göra en rolig sak per dag! Typ äta karkki, se lite Modern Family, orka gå ut en sväng eller vad du nu tycker att kan kännas roligt. Kanske ha som mål att skriva ett roligt blogginlägg per dag. Då måste man ju hitta något positivt. Däremellan kan du sedan gråta och grubbla. För det gör man och det hör till. Kämpa på lilla du! Snabbare än du tror är lilla bebis här!

  VastaaPoista
 2. Min barnmorska sade att under sista delen av graviditeten skall man göra HEL som man vill - "om man vill hasa omkring i pyjamas, gör det - snart får du "aldrig" mer vara bara du och "ensam", detta är DIN TID NU! Du sköter i princip om barnet redan nu, men än så länge får du göra vad du vill! Du gör ett jättestort och duktigt jobb just nu, så gör precis vad du vill annors"
  Och hon hade så rätt!¨
  Så hör du, ligg med en dyna mellan benen, ät godis och låt tårarna flöda! You are worth it!!

  VastaaPoista
 3. Började läsa här bl.a. din och Hannahs blogg från sista preggotiderna och måste säga att just precis sådär känner jag just nu! Superskönt att bara vara hemma med Gilmore Girls men samtidig vill jag ju va social och göra någo kiva men å andra sidan orkar jag inte heller.... Aaaargh!

  VastaaPoista
 4. Catta - Ugh! I know the feeling! Jag hade redan glömt att jag varit så där nere i slutet av preggotiden. Tänk så snabbt man glömmer!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!