13.6.2012

Hypokondrisk

Huhuijaa. Jag håller nog på att bli riktigt hypokondrisk. Jag tror hela tiden att förlossningen ska börja, av varenda liten känning. Jag tror att slemproppen lossnar. Jag tror att moderkakan lossnar. Jag tror att babyn har något fel. Jag tror att jag mår dåligt. Jag tror att jag har huvudvärk. Aaargh ska det vara såhär ända till slutet?

3 kommenttia :

 1. Och jag går och hoppas på att få känna av värk eller att slemproppen skulle lossna eller något annat, men nope, bara lugna gatan. Huvudet var inte helt fixerat ännu och gick att rucka på så antar att ingen förlossning än.. hur var det för er, är killen fixerad redan? Det händer när det händer och allt kommer nog gå bra. Kämpa på!

  VastaaPoista
 2. jag var likadann, men sedan lugnade jag ner mig, men blev alltid galen efter rådgivningen då dom hela tiden påpeka om att jag måst känna av åtminstone 10st sparkar i timmen..come on..så fick ju aldrig sömn då jag satt o räknade dem. Men sen fick jag nog av att fundera och satt bara och hoppades på att någonting skulle hända. for ju nästan två veckor över, SUUCK! då hade jag badat bastu och promenera varje dag. Men det börja hända först sedan när jag börja ta lugnt, och sista kicken var stark grekiskt kaffe(dom sa att detta kommer att sätta fart på det hela) och tjopp så nästa dag börja saker hända:) good luuuck!! Man går ju även oxo så ofta till rådgivningen i slutet att man hela tiden får bekräftan att allting är bra, så det lugnar nog ner en:)

  VastaaPoista
 3. Ingela - Jo han var fixerad redan förra tisdagen då jag var till läkaren. Och läkaren sa att han är väldigt lågt nere och jag känner trycker själv också. Men förutom det så har jag nog inte känt något. Utom allt det jag inbillar mig att jag känner :D

  Noomami - Joo måste nog försöka att ta det lugnt och inte fundera på saken allt för mycket. Har ju i värsta fal typ ännu över en månad kvar. Tiden kommer nog att bli väldigt lång. :P

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!