15.6.2012

Knackkorvar mot illamående

Jag har inte haft något illamående under graviditeten. Eller jo visst, kanske efter att jag hade druckit aningen för mycket skumppa före jag visste att jag var gravid. Men de tre senaste dagarna har jag lidit av illamående på dagen. Blää! Får mig att minnas hur äckligt krabbis är.

När det är som värst så går jag in och tittar på en valpkull i en webcam. Min vän skaffar hund och en av de små knackkorvarna är hennes. Hjärtat smälter och jag glömmer illamåendet för en stund.

3 kommenttia :

 1. Illamåendet i slutet brukar vara ett tecken på att förlossningen närmar sig...jännä!

  VastaaPoista
 2. Fast så kan det ju också bara vara värmen. Gick omkring och spydde som en tok på sommaren innan yngsta föddes. Nice, och så uunderbar sommarfeelis man får av det. :/

  Men vi håller tummarna att det i detta fall betyder att det närmar sig! :) Om inte annat får du fortsätta kolla på knackisarna. Vad härligt att kunna följa med dem sådär via the net. När var det bröllopet du ska vara på var nu igen?

  VastaaPoista
 3. Hannah - Jo nå alltid närmar den ju sig. Någon gång måste han ju komma ut :D

  Melli - Hmm jag har faktiskt inte upplevt att det skulle vara speciellt varmt. Har varit ganska lite ute när vi inte har någon gård. Och det brukar inte bli hemskt hett hemma hos oss. Fast jag svettas som en dåre nu på nätterna :D Bröllopet är om två veckor.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!