1.6.2012

Livet är konstigt

Det är nog konstigt hur mycket värre jag har att vara på kvällen. Det är liksom ont och trycker och är tungt. Men på förmiddagen och på dagen är det ganska okej. Jag tycker det kunde vara tvärtom.

Idag fick jag ett Libero-mail som sa: "Nyt synnytyksesi on hyvin lähellä! On korkea aika saada viimeisetkin yksityiskohdat kuntoon, ennen kuin synnytys koittaa."

Äääh paniiik! Hur kan man samtidigt se fram emot något och vara så rädd för samma händelse. Livet är så konstigt.

1 kommentti :

  1. helt samma här. Har ont nere i buken, men enligt bm är det för att babyn är påväg neråt och trycker på. Samma mail fick jag också att det är dags att packa BB-väskan. Jag tycker mest att det är spännande än så länge. Bara jag hinner jobba klart först :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!