2.6.2012

Lyckoinlägget

Blev lite fundersam efter mitt förra inlägg. Är det verkligen 12 år sedan jag blev student? I 12 år har jag haft bara mig själv att ta hand om. I 12 år har jag kunnat göra så gott som vad jag vill och när jag vill. 12 år är ju en helt sjukt lång tid.

Det har varit 12 väldigt roliga och händelserika år som lärt mig mycket. Fast det har inte varit roligt riktigt hela tiden. Kommer ihåg tre perioder av mörkare tider. De två första var lindrigare än den tredje perioden. Men det är ju bra att ha dem i bagaget så man vet när man har det bra.

12 år var min tid. Egen tid. Nu är det dags för en ny tid. En ny tid med det dyrbaraste man kan få i sitt liv. Och tänk vilken lycka att få dela det med den finaste mannen på jorden! Tänk så livet kan bli. Tänk så livet kan ändras under 12 år...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!