15.6.2012

Med huvudet i kläm

Idag var det rådgivningsdags. Allt var bra och The Kid har huvudet så långt nere att rådgivaren inte ens fick tag i det mer. Enligt mina symptom tyckte hon att han nog i princip kan komma när som helst och borde knappast gå hemskt mycket på övertid.

Men det kan man ju aldrig riktigt veta. Det kan hända att han är en envis jävel som tänker hengaile där upp och ner med huvudet i kläm i många veckor. Oh what a joy!

4 kommenttia :

 1. Det är så störande när neuvolatanterna säger sådär! Det finns inget sätt dom kan förutspå när babyn kommer, ändå gissar dom fritt. Mina båda är födda i v 42+3 resp. 43+3 och med båda barnen har dom sagt i vecka 35 att det nog inte går över tiden utan kan komma när som helst. Hur STÖRANDE är det inte sen då man går omkring och väntar att "i vilken sekund som helst" i sju veckor, och knappt vågar gå ut med risken att man spiller fostervatten överallt. För din skull hoppas jag dock att hon har rätt!

  VastaaPoista
 2. Nå jo, det inkallades läkare och dubbelkolla och allt då jag var i typ v. 34 senast och ungen var så lågt ner. Föddes han i förtid? NEJ! Där hengaile han i lugn o ro tiden ut och lite extra. Men man SKA villa ha ungen ut, man ska vara trött på det hela och bara villa klämma ut den, det hjälper en på traven sen, man är kanske lite mer färdig att möta smärtan. ;)

  VastaaPoista
 3. Fua - Vad har dom baserat sina gissningar på? Jo rådgivaren sa nog att det ju inte är säkert och det förstår jag ju själv också. Men sju veckor lär jag ju nog inte behöva vänta, som tur :D Det skulle vara hemskt.

  Melli - Jo jag trodde nog aldrig att jag sku ha varit såhär fed up och bara villa ha igång förlossningen. Jag kunde ju inte ens tänka på förlossningen utan att nästan svimma :P

  VastaaPoista
 4. det sägs alltid av nån märklig orsak att första barnet går över tiden. lika sannolikt är det ju att barnet kommer före bf! vår dotter kom helt plötsligt 10 dagar före beräknat datum, blev lite paff. samma med min syster, hennes barn kom 14 dagar innan bf.

  det värsta är ju att inte veta när ungen behagar komma ut. grr!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!