29.6.2012

Ny förort?

Jag har inte ens hunnit berätta mer om igår kväll. Men kanske jag har ännu mer att berätta imorgon kväll. Vi ska nämligen kolla ett radhus i en förort som vi inte hade tänkt oss. Det roliga är att då vi för fyra år sedan letade efter vårt nuvarande hem så ville vi till den förorten. Drömmen krossades ganska snabbt eftersom de flesta höghuslägenheter vi då skulle ha haft råd med skulle få rörremppa. Och det ville vi inte ge oss in på.

Idag besökte jag en kompis som bor i den förorten och tentade henne. Passade också på att köra lite runt och kolla. Och tror ni att det är bara av en slump som jag råkade se den finaste regnbågen ever i just den förorten?

4 kommenttia :

 1. Helt superfin bild!
  Jag tror inte att det är en slumpen som orsakade den superfina regnbågen, plus att det finns en till i bakgrunden. Håller på den här förorten!

  VastaaPoista
 2. Loti - Hmmm hmmm tonight we'll see :P

  VastaaPoista
 3. Haha, maybe it´s a sign? :) Nå, hur som helst så är det alltid jättelärorikt att vidga sina vyer lite, om inte annat blir man mer övertygad om vad man INTE vill ha.

  VastaaPoista
 4. Men det är väl Gamlas detdär?! :) Go for it! Bodde själv där som barn/ung och föräldrarna bor ännu kvar några hundra meter från köpcentret.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!