10.6.2012

Nya tag!

Jag har gjort ett löfte inför nästa vecka. Jag ska rycka upp mig, vara mer positiv och glad. Den här veckan var ganska horror. Jag tror att jag gråtit en skvätt varje dag utan att veta varför.

Nu ska skitfiilisarna skuffas undan. Kanske The Kid hellre kommer ut om han känner att mamma är positiv och glad. Om jag bara lipar så stannar han garanterat där inne så länge det går.

Jag har ännu inte kommit på någon strategi för det här, men jag har ju hela natten tid på mig att fundera.

6 kommenttia :

 1. Har inga visa ord här, men kanske en klen tröst. När jag väntade första barnet var jag sjukt deppig hela sista trimestern. Allt var bara en grå dimma. Var jätte rädd att det skulle övergå i förlossningsdepression och att hela framtiden skulle vara grådaskig, men så blev det inte. Så fort ungen var ute var humöret på topp igen. Och fastän vi verkligen inte fick sova så återvände aldrig deppisen. Sen med andra barnet var jag inte deppig alls, vilket var en enorm lättnad. Kram på dig

  ps. som musik till förlossningen skulle jag ta något som gör dig lugn och glad. Själv hade jag Jewel och det var perfekt för mig

  VastaaPoista
 2. Bra tänkt! Några år sen bestämde jag mig för att det inte är nån vits att deppa - Så jag började le fast jag var ensam, fast jag inte kände för det alls, o det hjälpte otroligt bra!
  Det kan säkert int jämföras med hormonerna som bråkar i en graviditet men du kan ju testa.

  Ett annat tips är att skämma bort dig själv lite o VETA att du gör det. Köp ditt favvosnask, en tidning, en ansiktsmask eller varför inte ett nytt nagellack? Små saker.

  Sen tror jag också att du har gråtit för att du inte är van med det här, helt enkelt. Att plötsligt inte ha några egentliga rutiner är lite småchockerande på nåt sätt, man blir uttråkad o man blir slö, man orkar med mindre ju mindre man gör osv... De e helt okej ! Kram på dig!

  VastaaPoista
 3. Fua - Vad skönt att höra att det automatiskt inte betyder att man får förlossningsdepression! Det blir nog bra ännu :)

  Tack Kairi för tipsen! Joo jag är nog verkligen inte van med det här. Hoppas det lättar snart! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!