11.6.2012

Packa BB-väskan

Från och med idag räknas The Kid som fullgången. Han är alltså mogen att komma ut. Jag hoppas han fattar pdet snarast möjligt. Fast svärmor gav igår order till magen om att att han får komma först 28.6. Vi ska nu se.

Dagen till ära började jag packa BB-väskan. Listan på stuff som ska med har hängt på kylskåpsdörren redan i en vecka.

Hittills har jag packat tofflor, amningsbh, amningsskjorta, lökäbyxor, KarateKids första outfit, läckageskydd för både tissar och nedredel, hygienartiklar, havredyna och blåbärssoppa. Resten måste packas sen då det börjar kännas att det är dags.

1 kommentti :

  1. Du är ju gälit på hugget, du! Jag har inte orkat packa min ännu, kommer inte alls ihåg vad jag ska ha med men ska väl gräva fram ovannämda grejer iallafall. Om jag orkar. (H, ordförande i Positiva Gruppen)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!