29.6.2012

Pappaledig!

Jihuu! Nu har 3jorn semester äntligen börjat! Åtta veckor ska han vara ledig. Jag är rädd att tiden går allt för snabbt.

Dessutom blir det en väldigt annorlunda semester. I vanliga fall skulle jag redan ha planerat massor program åt oss, men nu finns inte något planerat. Jag tror att 3jorn är ganska rädd för att jag snart ska börja klättra upp längs väggarna om inte The Kid kommer. Men det som är roligt är att bilen finns till förfogande också dagtid så kanske man kan röra sig lite mer.


Bilden är tagen från Rock Off då vi skulle se The Arks sista spelning. Vi spenderade 1,5 vecka på Åland förra sommaren och det var så jävla lyckat. Jag längtar tillbaka. Nå, kanske om ett år igen?

Ska ni resa till Åland i sommar? Läs då min Resa På Åland-Guide här!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!