12.6.2012

Puuuuuust

Det känns som jag skulle ha klättrat upp på Mount Everests högsta topp. Har jag gjort det? Nå nej, såklart jag inte har. Jag har inte ens varit nära en klättringsvägg på flere månader. Jag har promenerat till butiken och tillbaka.

Har man ingen mat hemma så har man inte riktigt några alternativ. Och butiken ligger inte precis runt knuten heller. Men just nu önskar jag att jag bara skulle ha beställt pizza.

Ta en tio kilos stenhård säck och knyt den runt magen. Försök andas (läs: flåsa) genom lungor som inte har utrymme och ha en astmafeelis hela tiden. Sätt en boll mellan benen och ta butikskassen i ena handen. Då kanske ni kan fatta hur det känns.

Ja, och jag har fortfarande inte orkat laga maten eftersom jag var tvungen att stupa ner i soffan då jag kom hem.

Vad lär vi oss av detta? Se alltid till kvällen före då bilen finns hemma att det finns mat till nästa dag.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!