29.6.2012

Svårt att gå på fest som höggravid

Förra veckan hittade jag ju en festklänning som går på mig. Fick låna den av en vän som själv använt klänningen i vecka 39. Kände mig mycket lättad. Men det jag INTE hade tänkt på var att inga festskor går på mina fötter! Har inte ens tänkt på det eftersom jag för det mesta gått omkring i mina Havaianas eller Converse. Fötterna är inte hemskt svullna, men just så lite att spända festskor spänner som fan. Crap.

2 kommenttia :

  1. I feel you! Är själv i vecka 39 och ska på bröllop imorgon. Tur så har jag också hittat en hyfsad klänning men inte kan jag påstå att jag känner mig så strålande och fräsh för bröllop direkt.

    VastaaPoista
  2. Du måste väl bara matcha med antingen havaiansen eller conversen då :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!