20.7.2012

Amning på terassen

Det känns lite mer som sommar efter ett besök till Kievarens terass. Jag måste göra min första publika amning så det var lite nervöst. Det finns ju folk som inte diggar att man ammar på en allmän plats så jag vågade inte titta på folks miner. Men det gick riktigt bra. Jag tycker inte heller om att någon har tissarna out there mitt bland andra människor, men har man amningsskjorta så är det ganska diskret.

Vad tycker ni om amning på allmän plats?

3 kommenttia :

  1. Absolut ok med din amning!! O pizzan ser härlig ut, o härliga är dom ju, Kievarens pizzor alltså!

    VastaaPoista
  2. Jag har ammat båda var som helst, alltså med amningsskjorta. Inte en sekund tänkte jag på om nån ser mina bröst, såg int på dom som bröst utan som mat och nåt skönt o. lugnande för babyn. Nu då jag ser nån amma på cafe, och man kanske ser brösten skymta, känns det lite overkligt hur man int alls brytt sig om omgivningen. Jag tycker absolut man får amma var som helst!! Hur kan det störa nån?!

    VastaaPoista
  3. Amning på allmän plats beror på. Jag stör mig inte på det om man använder amningsskjorta och är lite diskret, men känner mig väldigt obekväm om någon sitter med tissarna i vädret på ett cafe.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!