7.7.2012

Blir han Tarzan?

En fråga! Ska man ha kläder på sin sommarspädis då man hengailee hemma? Kevin har spenderat största delen av sitt liv i blöja. Känns enklare och man kan lätt ha honom hud mot hud. De första kläderna han hade på sig då han transporterades hem från Kättären kakkade han ner. Blää. Blöjan var visst lite på sned. Men snart är han så van vid att vara naken att han blir nudist.

3 kommenttia :

  1. Bra fråga :) jag har nog alltid haft kläder också på min sommarflicka,men varför skulle man ha det egentligen?i denna hetta måste det ju vara skönare att va utan,också för spädisarna..o nu känner man ju om de blir kalla om händerna tänker jag mej :) GRATTIS och kram!

    VastaaPoista
  2. Vi hade enbart en body på Alicia de två senaste dagarna och på natten sov hon i bara blöja.. men idag är det lite mulet så då åkte byxorna på. Man får ta det efter hand och så länge de inte blir kalla eller jättevarma så är det väl bra!

    VastaaPoista
  3. När Alva föddes blev det ju den hetaste sommaren ever så hon spenderade sina två-tre första månader i bara blöja, men hon har alltid varit varmblodig. Ibland om det är jätte hett så är det nästan skönare att ha någon body eller dräkt på så att det inte blir så svettigt när man ammar. Men vi hoppas på att vädret hålls så här passligt, också för min egen skull :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!