1.7.2012

Bröllop!

Nej nej, jag har inte klämt ut någon bebis fast bloggen varit tyst sedan igår kväll. Jag har varit på bröllop och skött lägenhetsärenden så det har varit fullt upp.

Bröllopet var så vackert och kul! Det skulle vara roligt att veta hur många olika nationaliteter som var närvarande. Det var verkligen multikulturellt. Men nu ska jag sova! Känner mig vääääldigt utmattad och därför hoppas jag att jag lyckas sova i natt.

Men här får ni ännu bildbevis på klänningen som jag fick låna för bröllopet. Det blev riktigt bra till slut.

PS. En tjej undrade om jag väntar tvillingar. Inte tycker jag nu att min mage är sååå stor med tanke på att beräknade datumet är om ett dygn.

5 kommenttia :

 1. oooh! Jag var så superduper mega glad att ni orkade med så länge! O super fin var du med! Nu hoppas vi att bebisen vill ut snart <3

  VastaaPoista
 2. Du är ju hur vacker som hellst! :) Jag tycker nog din mage är rätt normal, inte så stor. Kanske det svarta slimmar lite. ;) Ooh så spännande tider ni lever nu! Lycka till då det är dags!!

  VastaaPoista
 3. så fin du är! och det tycks vara otroligt för många hur stor man verkligen kan bli med bara en baby i magen, nimimerkillä "Talon kokoinen nainen kesä -09"

  -puva

  VastaaPoista
 4. Cat - Det var verkligen ett lyckat bröllop och vi är SÅÅÅÅ glada över att vi kunde närvara på er stora dag!

  Melli - Tack! Det slimmar nog :D

  Puva - Jag är nog alltid lite chockad då jag ser ett foto på mig själv. I mitt huvud är min mage mycket mindre än det är på fotona :D

  VastaaPoista
 5. Den här f.d tvillinggravida hade en liknande mage i 6 månaden :) Vacker mage har du!

  Lycka till dessa sista dagar som preggo!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!