22.7.2012

Härmed förklaras flyttveckan öppnad

Idag är det en vecka tills vi flyttar. Vi har inte packat någonting. Jo visst, jag radade några cd-skivor i en låda idag.

För att förklara flyttveckan öppnad så körde vi till Bauhaus och köpte flyttlådor och packningsplast. Nu ska man ännu fylla lådorna. Med en baby hängandes i tissen.

5 kommenttia :

 1. Usch, ingen höjdarvecka. Men tjusig klänning har du! Varifrån?

  VastaaPoista
 2. Hannah - Tack ska du ha! Jag köpte den på Gina Tricot för över ett år sedan men har använt den väldigt lite. Den är lite problematisk där vid tissarna och man kan inte riktigt ha bh under den.

  VastaaPoista
 3. de går nog bra. klänningen går säkert att fixa med lite nål och tråd...svärmor kan väl sådant annars kan jag nog hjälpa dig :)
  h:tessa

  VastaaPoista
 4. Vi har just flyttat (eller håller väl på med det sista länge ännu) och det är så intensivt! Kämpa på och tänk att det är över sen nån gång och att det då förhoppningsvis är länge tills nästa gång. Fast ni nu ska en sväng via villan, men efter det är det länge tills nästa gång. :)

  VastaaPoista
 5. Tessa - Tack ska du ha! Alltså problemet är ryggsidan på klänningen som är så låg att bh:n syns. Så därför måste man ha den utan bh.

  Hanna - Huhhujaa måste hålla huvudet kallt :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!