6.7.2012

Hemma igen

Nu är vi hemma! Kevin fick bra vitsord men vi borde börja få mina tissar att fungera. Mjölken har ännu inte stigit vilket gör att Kevin är hungrig och arg. Men vi kämpar på alla tre! Vi fick jätte bra instruktioner av barnmorskan så vi ska hoppas att vi får det att fungeraå. Om ni har några bra tips hur man får mjölken att stiga så berätta gärna.

Det var helt sjukt att bära in Kevin i vår stökiga lägenhet. Då jag for hemifrån senast på måndag kväll så trodde jag inte att jag kommer hem med en bebis nästa gång. Jag skulle bara på en liten check.

7 kommenttia :

 1. Testa amningste- finns på mustis/ i luontaistuote butiker- weleda har ett/ bebes har ett :) hoppas du får de å lyckas:) jag vet att amningen är lite att kämpa med :(

  VastaaPoista
 2. Jag har tyvärr inga tips men talade just med en mamma som mjälken hade stigit först fem dagar efter förlossningen och efter det hade allt löpt fint. Så ge inte upp :)

  VastaaPoista
 3. Mamma-te från hälsokostaffären (klarade dock inte av att dricka det varmt, utan körde iste varianten) och ett glas pilsner/alkoholfritt öl (gammalt husmorsknep) varje måltid. Det fungerade för mig. Åtminstone inbillar jag mig att det var det som gjorde susen. Tog nog också lite fler dagar för mig "än normalt" innan mjölken rann till.
  Och GRATTIS!!

  VastaaPoista
 4. Ställ dej i en varm dusch! Länge.

  VastaaPoista
 5. Grattis till den lilla sötisen! Om mjölkstigningen, så alla ovanstående, plus att bara ligga med bebisen mot bröstet typ hela dagen, trots att det inte kommer nåt. Tålamod ;p . För mej tog det också typ en vecka innan mjölken steg.
  Jag lusläste även http://imetystukilista.net/sivut/index.php?option=com_content&task=section&id=9&Itemid=165. Kanske kan hjälpa.

  VastaaPoista
 6. Drick maaaaassor med vatten! Åt mig sade det att då man inte längre vill ha mer så bäljar man i sig ännu ett glas. Hela jävla tiden. Har funkat för mig bägge gångerna. Öl är också mästerligt.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!