11.7.2012

Horrornatten

Huuh det har varit en riktig horrornatt! Jag vet inte om jag sovit alls. Mjölken har börjat stiga så vi försöker få mycket bröstmjölk i Kevin och minska på ersättningen. Det ledde till att de första dagarnas "matrytm" rubbades helt. Nu vet vi ju inte hur mycket han får från bröstet och hur mycket ersättning han ska få. Han verkar villa äta tills hans magsäck exploderar.

Dessutom har jag jätte ont i nacken vilket gör mitt sovande svårt. Vet inte om det beror på ammandet eller vad men det har lett till världens huvudvärk. Puuust. Nå, huomenna uuteen nousuun!

3 kommenttia :

 1. Hej- ifall din huvuvärk håller i, måste du fundera på ställningen du ammar i. Jag fick redan på sjukhuset riktigt horror huvuvärk/nackont och då tänkte jag massor på min ställning. Väl hemma med min egen dyna blev det bättre. Du får gärna komma på en massage för nacke/axlar med Kevin, ifall du upplever att du sku behöva. Har haft 45 min ca 25 euro- men de sku säkert räcka me lite kortare tid. Å så kan man tejpa nacken efter det- så slipper du horror huvuvärken.
  Hoppas de lättar snart.

  VastaaPoista
 2. Har du en amningsdyna? De hjälper ju en att hitta en bra ställning. Ibland kan man ännu bunkra upp med dynor (ifall du sitter och ammar) Du kan ju be 3jorn kolla att din ställning ser ergonomisk ut. Du ammar massor i början, akta att du inte blir spänd här och där. :) Lycka till!

  VastaaPoista
 3. Nacken har varit bättre nu då jag riktigt funderat på min ställning! Jeej!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!