14.7.2012

Kroppen en vecka efter förlossning

Jag har i många dagar tänkt skriva detta inlägg men inte hunnit. Nu sitter jag i bilen så jag måste passa på.

Nedan ser ni alltså hur jag såg ut i onsdags då det hade gått en vecka sedan förlossningen. Fast jag fortfarande hade ganska stor mage så kände jag mig lätt som en fjäder.

Efter förlossningen hade jag ont i varenda muskel i kroppen. Det gick över på några dagar. Jag hade fortfarande svårt att vända mig i sängen i onsdags, det knakade i bäckenet. Och som någon utryckte det på ett diskussionsforum: "Tuntuu kuin römpsä tippuisi hetkellä minä hyvänsä." Det håller jag med om, men man har lite olika ont under olika dagar. Värkmedicin har jag ätit i över en vecka.

Jag blev inte av med så många kilo på BB, kanske 3-4. Jag hade massor vätska i kroppen ännu då och sen när mjölken sakta började stiga så började vätskorna röra på sig och vikten rasade.

Ska bli intressant att se hur kroppen är nästa onsdag, två veckor efter förlossningen.

2 kommenttia :

  1. Jag läste en bra juttu som en barnmorska skrivit. Hon sa att dagens kvinnor är så himla otåliga med att kroppen ska återhämta sig då de hela tiden hamnar konfronteras med kändisar (i smygkorsetter med en hel stab av hjälp) som går ner på ett huj. Det har tagit 9 månader för kroppen att komma hit, det kan mycket väl ta 9 månader till innan den är back to where it started. :)

    VastaaPoista
  2. Joo du har så rätt. Men det bästa är nog att man känner sig lätt som en fjäder :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!