19.7.2012

Manboobies

Nu är det inte bara mina bröst som är svullna. Kevin har fått manboobies av mina hormoner. Stackarn!

3 kommenttia :

  1. Det där e så sjukt, och så när det inte talas om. Jag har faktiskt tänkt skriva ett inlägg om det här :) Vår flicka fick nämligen mensen när hon var ungefär 1 vecka gammal och vi var ju panikslagna och ringde Kättären. Där sa de lugnt att hon har mensen pga mina hormoner och att brösten också kan växa, t.o.m. på pojkar. Varför berättades inte sådant här tidigare? :O

    VastaaPoista
  2. Joo faktiskt sjukt! Inhen har sagt något om det åt oss heller men jag har läst det någonstans ifrån.

    VastaaPoista
  3. Till oss nämnde de att brösten kan svälla på babyn och att hos flickor kan det komma lite blod i blöjan, men att det är pga hormoner och inget farligt. Konstigt att man inte sagt nåt till er, ja mena man kan bli orolig om man inte vet om det!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!