23.7.2012

Tummen ur reven

Alltså nu inser jag hur mycket grejer jag har som jag borde sälja vidare, men jag har inte fått tummen ur reven. Jag skulle sälja min brudklänning för länge sedan men har inte gjort något åt saken. Jag skulle sälja min Compaq minilaptop då vi skaffade MacBooken, men inte har jag gjort något åt det heller. Jag skulle sälja ett oanvänt Darlinks-armband, men näe, det ligger fortfarande i lådan. Ja och så börjar jag ha en hög med preggokläder som jag borde bli av med. Och så har jag massor pocketböcker som jag egentligen inte skulle villa flytta med till nya hemmet, men man kan ju inte bara slänga dem heller.

Nå kanske jag har tid att göra något åt saken i höst för just nu är det lite mycket.

Vi dansade bl.a. lite Thriller på bröllopet i september 2009.

5 kommenttia :

 1. Hej! Hurudana pockare vill du bli av med? Jag är väldigt intresserad av speciellt deckare, ifall du har lust att sälja några åt mitt håll?

  VastaaPoista
 2. Hur mycket för mini laptoppen??
  /Tina

  VastaaPoista
 3. Julia - Voi vitsi, jag har inte så många dekkare, mest chiclit faktiskt :(

  Tina - Typ 70 euro Kunde ni få den för (skyddsväska ingår). Den har ingen garanti kvar, men jag har använt den väldigt lite. Helt bra maskin att surfa med, men kanske inte att använda photoshop med eftersom miniläppäre ofta har en ganska långsam prosessor. Vi borde såklat tömma vårt eget stuff och så före ni kan få den, och det hinner vi med tidigast nästa vecka. Men om ni är intresserade så packar vi inte läppären i förrådet utan tar den med oss.

  Det är denhär maskinen: http://kotimikro.fi/testit/tietokoneet/compaq-mini-110c

  http://www.pcpractic.rs/data/products/5/compaq_mini_110c.jpg

  VastaaPoista
 4. Hedåsens lava, right? Ajaj, där har man stått ett antal gånger. :D

  VastaaPoista
 5. E det någe program i?
  Tina

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!