8.7.2012

Vilken soppa!

Vi har redan fattat att man borde vara ingenjör då man ska få ihopsatt babygrejer. Igår svettades 3jorn med resekärran och jag perklade mig över en mjölkpump.

Jag ser fram emot kommande jular och alla leksaker som man ska få loss från förpackningarna (typ omöjligt utan att man får raivare och har yxa och såg som hjälp) Sedan ska man sätta ihop en miljon små bitar enligt instruktionerna då ett ivrigt otåligt barn hoppar jämnfota brevid. Det kanske blir 3jorns jobb,

3 kommenttia :

 1. Har inte kommenterat förut, men tänkte att jag måste göra det nu. Tack för en bra blogg och grattis till lillpojken för det första! Har följt med redan länge och det är jätte roligt att du orkar skriva så ofta, trots att du har en nyfödd hemma. För det andra måste jag tacka dig, för utan din bild på Kevin i resekärran skulle jag inte ha insett att vi har en likadan kärra och ett likadant babyskydd och att dessa dessutom går att kombinera (kärran köpte vi åt storebror för något år sen och babyskyddet först nu)! Här har jag konkat på vår son nu i fyra månader och då skulle jag ha kunnat använda resekärran istället för att pina ner honom i Emmaljungan när han inte är trött :D Nu blev det lite långt och råddigt, men hoppas du förstod! Tack! :)

  VastaaPoista
 2. Maria - Tack för dina fina ord! Roligt att du läser min blogg! Och sjukt roligt att jag kunde hjälpa till med resekärran :)

  VastaaPoista
 3. Köp en Avent mikrosteriliserare, typ 30€ som ny fast begagnad kan man få för 10-15€ på många loppisar. Sparar både tid, nerver pch plats. Du får alla grejs steriliserade på några minuter.

  http://verkkokauppa.babystyle.fi/products/view/297/pl

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!