21.8.2012

Älskar Newbie

Just nu är det en massa prat om me&i-kläder på olika bloggar. Det är nog väldigt hajpat. Jag fattar inte alls grejen med kläderna. De är lite för grälla och mönstrade för min smak. Kevin har för det mesta vitt och grått på sig just nu. Jag har inget emot färger egentligen men jag tycker inte alls om tygernas mönster som me&i-babykläderna har. Det är liksom nog okej med grälla färger, men då får det gärna vara typ enfärgat eller randigt. Me&i kläderna för vuxna däremot ser helt trevliga ut.

Just nu älskar jag KappAhls Newbie-kläder (som jag redan skrev tidigare). Jag kunde inte motstå att här om dagen köpa ett set till Kevin. Jag brukar handla begagnade kläder eftersom de ändå blir för små så snabbt.5 kommenttia :

 1. Håller helt med dig. Tummen upp för Newbie istället, där finns så mycket fint!!

  VastaaPoista
 2. Äääälskar newbie! Enkelt, stilrent, snyggt och urgulligt!

  VastaaPoista
 3. Haha, mina första Me&I köp var också i neutrala färger och jag tyckte det var alldeles för grällt. Men det har nog svängt efter det... Yngsta barnet ser ut som ett gående cirkustält ibland. :D

  VastaaPoista
 4. Alltså jag tyckte att de andra plaggen var för grälla...

  VastaaPoista
 5. Ååå Viggo älskar kläderna från me & i , han älskar gult, brandbilar och alla andra fordon, och jag gillar när tyget är mönstrat, jag tycker inte om "plast" tryck på kläderna , nog för att Viggo även har det :) förra kollektionen var mycket brunt och det är så fint på våra brunögda blonda barn !
  / Tina

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!