11.8.2012

Att handla med barnvagn

Okej, hur gör man om man ska handla ensam och har barnvagn? Man kan ju inte ta en butikskärra. Har man en korg i ena handen och skuffar barnvagnen med den andra (man måste vara stark om man handlar mycket)? Eller sätter man produker i barnvagnen? Jag hoppas att jag aldriiiiig ska behöva handla ensam men det kommer jag ju att vara tvungen att göra.

Igår då vi handlade så var det jag som skuffade barnvagnen. Varje gång jag tog en produkt ur hyllan så tänkte jag reflexmässigt slänga den in i barnvagnen på Kevin. Butikskärran är ju den enda kärran jag skuffat i mitt tidigare liv. Men som tur hände inga misstag.

4 kommenttia :

 1. Jag brukar ha en korg på vagnen, på nåt sätt lutande så inte barnet kläms och så brukar jag ännu ha en korg med hjul att släpa på, alternativt en korg på armen om det är en dålig butik utan korgar med hjul och jagbehöver mer saker. Vi har ju ingen bil så hem måste jag ju oberoende släpa sakerna i/på/runt kärran. ;) Men ja, lätt har ingen sagt att det ska vara. ;) Man har nog rätt trötta muskler ibland då man kommer hem.

  VastaaPoista
 2. finns nog många butikskärror som har ett inbyggt babyskydd där vid handtaget. :) Man kanske måste söka sig till en lite större butik, men det är det ju värt. Sen kan man också sätta babyskyddet in i kundvagnen och sätta varorna runtomkring. :)

  VastaaPoista
 3. Jag skaffade ett shoppingnät som jag fäste vid vagnens handtag. Alla varor syns igenom så ingen tror att man stjäl nåt från butiken. Men det var nog mest mjölk, bröd, ost och yoghurt-stuk på mina uppköp i sällskap av barnvagn, ska man storhandla behöver man nog en till vuxen med sig.

  VastaaPoista
 4. Ifall du är med bil så kan man fästa babyskyddet i butikskärran (vi har samma babyskydd) tvärs över på kanterna. Man ställer den på sådant ställe att fotändan är lite över kanten och andra ändan klickar fast precis lika som i resekärran. Så behöver man inte vara orolig att babyskyddet ramlar ner och man har hela butikskärran till varorna :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!