22.8.2012

Att stå still

Jag känner sig lite idiotisk då jag står i matbutiken och hejar fram och tillbaka på butikskärran. Jag gör det av gammal vana för jag gör så med barnvagnen. 3jorn säger ofta till mig att Kevin inte finns i den kärran och att jag nog kan låta kärran stå stilla utan att yoghurtarna och köttfärspaketet börjar skrika.

Samma gäller om jag råkar stå på stället. Då står jag och gungar, pomppar och vickar på hela kroppen. Av gammal vana.

Idare.

5 kommenttia :

 1. Jep, know the feeling :) Nuförtiden behöver man inte längre göra det så mycket men tidigare gick både jag och mannen och guppade och gungade på oss fastän ingen hade babyn i famnen. Det räckte tom att man hörde någon främmande baby gråta eller göra något ljud och det började igen :D

  VastaaPoista
 2. Haha, samma här :)

  VastaaPoista
 3. Låter bekant! :) Jag står o vaggar min stackarn chihuahua hela tiden då han är i famnen...

  VastaaPoista
 4. Jo det hör till :) det är åxo jätte konstigt om jag går ut och gå utan vagn , jag vet liksom inte vad jag ska göra med händerna :)
  Tina

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!