27.8.2012

Den första dagen

Nu har 3jorn farit på jobb och vi är på tumis med Kevin. Jag är lite nervös. Jag hann slänga i mig frukost och kolla igenom halva Hesaren medan Kevin tog en tupplur. Så hittills har det gått helt bra. Men klockan är bara 9 och dagen är lång.

Jag sitter i soffan och väntar på att Welho Mix-kanalpaketet ska börja fungera. Det skulle börja redan igår men mina kanaler (bl.a. svenska kanalerna och Disney Channel) fungerar fortfarande inte. Kevin gungar nöjt i sin gunga.

4 kommenttia :

 1. gå på långa sköna promenader med vagnen då får du själv motion! kolla upp om det finns mamma/pappa cafe i området eller baby rytmik/ massage som du kan börja med ! då kan du ju spana in andra mammor i området! eller kasst dig på soffan och vila! ibland hann jag just och just klä på mig innan kjell kom hem från jobbet! =)
  Tina

  VastaaPoista
 2. Ni kommer nog snart in i någon typ av egen dagsrytm och då går tiden fortare. Liksom enklare att hantera en hel dag då den är lite uppdelad. Lycka till!

  VastaaPoista
 3. Tina - Idag koncentrerar jag mig på att överleva. Vagnprommisarna får komma lite senare. Är lite nervös över dem för Kevin brukar inte alltid trivas i vagen och då måste man bära honom.

  Hannah - Jo jag ser fram emot dagsrytmen. För nu vet jag inte alls vad som kommer att hända när.

  VastaaPoista
 4. Aj då! Nå ge han tid! Han kan ju sova inne tillsvidare! Jag håller med Hannah att snart hittar ni era rutiner. Det liksom bara kommer!
  Tina

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!