14.8.2012

Den lediga morsan

I förrgår var alltså min första gång borta från Kevin. Liksom på riktigt borta från Kevin. Jag har förstått att det kan vara svårt att skiljas från sitt gullegryn, men jag tycker inte det var det. Jag ammade honom innan jag for och visste att han var i sin fars och famos ömma armar. Precis som han varit de två veckorna vi bott här i Paradiset. Jag visste att han skulle ha det hur bra som helst. Och jag visste att jag skulle må hur bra som helst av att ha lite egen tid.

Jag var ju borta lite under fem timmar. Han fick ersättning en gång under kvällen och då jag kom hem sov han gott. Jag väntade otåligt att han skulle vakna så att jag skulle kunna amma.

Mina egna fem timmar spenderade jag tillsammans med min äldsta vän. Först drack vi lite cider/öl och sedan blev det konsert. Nog är det tur att jag gång på gång får med henne på Tomas Ledins konserter när så många andra kompisar inte är intresserade. Det är liksom vår grej. Och det är alltid lika roligt. Och så var det konstigt att ingen konstant hängde fast vid mina bröst.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!