1.8.2012

Flexibath

Har någon av er erfarenhet av Flexibath-badkaren? Jag skulle villa ha ett sådant men det tycks inte vara lätt att komma åt dem. Har kollat i flera butiker. T.ex. Lastentarvike säljer flera olika uppsättningar av "vanliga badkar". Det enda stället där jag sett av badkaren tidigare är på Stockmann i centrum. Liksom det svåraste stället att komma till med barnvagn.

Idag kom jag så långt som in till bottenvåningen i Stockmann, men att ta sig upp till sjätte våningen med hissarna på Svenska Teaterns sida var ingen lätt grej. Jag väntade och väntade, men rymdes aldrig in i hissarna med barnvagnen. De var alltid fulla med folk utan vagnar. Sedan kom redan min skjuts så jag gav upp och åkte via Itis Stockmann, där badkaren så klart inte fanns. Grr.

Ja men anyways. Jag tycker att Flexibath är en briljant idé för den tar inte mycket utrymme då den inte används. Fast den kanske inte är så ergonomisk för babyn? Eller vad tror ni?

13 kommenttia :

 1. Vi har ett sådant badkar, hur praktiskt som helst. Nu då den lille är nästan tre år, badar han fortfarande i det, men det börjar bli lite skrangligt - i och med att den lille börjar bli stor. Men, rekommenderar! Nickby-M oinloggad

  VastaaPoista
 2. Vi köpte ett Flexibath-badkar från A-T Lastenturva i Vanda fastän det ännu är gott om tid tills babyn föds(http://www.lastenturva.fi/). Har läst mycket gott om badkaret och passade på att köpa ett när jag fick syn på dem. :)

  - Kia

  VastaaPoista
 3. Och Vaunuaitta på Druma säljer dem också.

  VastaaPoista
 4. Rekommenderar också det! Hos oss ryms båda Flickorna i det samtidigt, och som se har roligt. Köpte det via Sebwil i Söderkulla.

  VastaaPoista
 5. Ett helt annat tips: Ska du med barnvagn upp till 6:e våningen på Stocka, då ska du gå in från Alexandersgatans sida och ta hissen som finns genast till höger, liksom precis intill Biotherm-disken och bakom Robert's Coffee. Det är barnvagnshissen! Och det finns en på motsvarande vänster sida om ingången också. Skötrum & annat finns sen på 6:e vån. i ändan på leksaksavdelningen.

  VastaaPoista
 6. Hejs- du ska nog köpa det:) funkar prima:) det finns på stocka i centrum, var där i förrgår och de hade då nog av dem. Ett annat tips när man kommer in på espens sida till stocka- är där en hiss direkt till vänster- kommer direkt till 6e våningen vid barnprylarna och skötrum å dyl. Sällan upptagen :)

  VastaaPoista
 7. Jo Sibbo företaget sebwil har av badkaret, skulle först oxå köpa det därifrån men det blev aldrig av utan bara Ikea-badkar... Men sebwil har nätbutik men tror det fungerar med att ringa och sedan hämta från deras kontor oxå. Så gjorde jag med M:s solglasögon jag köpte därifrån!

  VastaaPoista
 8. Roligt att höra att ni som har badkaret diggar det! Det är ju nog sjukt dyrt men man kan ju använda det i flera år. Tack för alla tips om var man får tag på badkaren (och stockahiss-tipsen!). Jag tror definitivt att vi ska ta en sväng via Södis och skaffa ett badkar. Det är närmast.

  VastaaPoista
 9. Vi har en flexibath och har varit supernöjda! Funkar perfekt då man har ett litet badrum, vilket vi har, och dessutom lätt att ta med på resa (vi åker realtivt ofta till österbotten och det har knappt tagit nån plats alls i bilen). Dyrt, ja, men jag tycker absolut att det har varit värt pengarna.
  Vi köpte vårt från vaunu-aitta på Drumsö.

  VastaaPoista
 10. [p]They will have a great number canada goose pas char so immediately after youll get eliminate, additionally [url=http://buycanadagoose.webstarts.com]buy canada goose[/url] niches read more about earning superb k cups . It all shrine is the a large percentage of important on the inside for canada goose [url=http://canadagooseonlineca.WebStarts.com]canada goose online[/url] kids the if youre thinking about Whenever u . Unawareness that you are trespassing Canada Goose Foxe Bomber is not a defense to the charge, but consent by the property owner is a complete [url=http://cheapcanadagoosecoats.WebStarts.com]cheap canada goose coats[/url] defense . Overall, it [url=http://canadagooseexpedition.WebStarts.com]canada goose expedition[/url] really is accomplishing a abundant job befitting my physique balmy (even the arms) . From the beginning, the company aspired to make its name synonymous with quality, especially the quality of its goose down, sourced from Hutterite farmers in rural communities [url=http://canadiangoosejacketsale.webstarts.com]canada goose jackets sale[/url] across Canada . "Best money I've spent," says Maria Raco about the bomber-style [url=http://canadagooseparka23.WebStarts.com]canada goose parka[/url] jacket she wears every day . Concerning Canada Goose, [url=http://canadagooseexpeditionparkazh.WebStarts.com]canada goose expedition parka[/url] they use a very strong, robust outer material that cuts the wind . "

  At [url=http://canadagoosekensington.webstarts.com]canada goose kensington[/url] the Queen St.[/p]

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!