2.8.2012

Från egen gård

Svärmor och svärfar är jätte skickliga på att odla grejer. Det finns tomater och gurkor och potatis och sallad och rabarber och hallon och blåbär och jordgubbar och svarta vinbär och äppel och örter etc. Igår åt vi middag och det mesta var tillrett av stuff från den egna tomten (okej, kantarellerna kom från skogen brevid). Jag som stadiflicka blir så himla imponerad. Och det är så himla gott!

Idag åt vi sjukt god frukost. Det var grekisk yoghurt med svärfars mysli och blåbär som svärmor plockat. Herregud så gott! Ni inser väl varför jag kallar detta för Paradiset? I hemlighet drömmer jag om att i framtiden kunna odla grejer själv, men eftersom jag lyckas döda de flesta krukväxter och inte har någon tomt att odla på så vet jag inte om drömmen någonsin blir sann.

Odlar ni något själva på era gårdar eller balkonger?

2 kommenttia :

  1. Vad det ser gott ut! :) Hur månne är myslin gjord och vad innehåller den? *nyfiken* ;)

    VastaaPoista
  2. Om jag gör!! :D Zuccinin tycks vara mest lättodlad, eller iallafall ger den bäst skörd :/ Den stora frågan är egentligen vad man GÖR med alla grönsakerna :p

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!