30.8.2012

Gav ersättning

Tack för kommentarerna till inlägget där jag skrev att Kevin sovit dåligt. Jag vill påpeka att Kevin egentligen inte haft några större magbesvär under den senaste månaden. I början hade han. Han har också fått Cuplaton ända från början.

Orsaken till förra nattens magproblem är troligen det att vi gav ersättning åt honom. Han blev plötsligt vrålhungrig på Ikea. Varuhuset skulle stänga och jag ville inte bli där och amma och bli utslängd. Vi tänkte att vi klarar oss hem. Men han skrek så förbaskat och jag tänkte att han får traumor för livet om han inte får mat direkt. Så i bilen påvägen hem fick han ersättning. Sen ammade jag då vi kom hem. Idag har hans mage sedan varit lite konstig och han har annors också varit mer missnöjd. Blää.

1 kommentti :

  1. Jag har förstått att den lilla blåa förpackningen nutrion eller vad den heter är mildast åt baby magar!
    Tina

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!