7.8.2012

Gungeligung

Kevin älskar att gunga och pomppa. Han har knappt något tålamod med att vara stilla i famnen ifall han inte har tissen i munnen. Det är 3jorn som brukar pomppa och gunga med honom. I all evighet.

Lastentarvike i Itis har rea på allt eftersom de ska flytta. 3jorn såg en gunga som fungerar med batterier och hans ögon blänkte till. Gungan fick följa med hem. Kevin är ännu lite för liten för gungan, men jag räknar med att hinna på toaletten med hjälp av denna pryl sen då jag blir ensam hemma med Kevin.

Nå helst ska man väl gunga honom i famnen, men ibland kanske det inte är möjligt. Som då mamma verkligen måste gå på toaletten.


3 kommenttia :

 1. Vi hade någon gunga till tvåan som jag råkade hitta för en struntsumma på kierrätyskeskus. Inte är det ju länge den användes men korta stunder hjälpte den nog en del. :)

  VastaaPoista
 2. Det låter så otroligt bekant dedär med att inte vara stilla i famnen. Precis så har vår skrutt varit fram till typ en månad sedan (inte precis en cafébaby :P, det ska vara action konstant). Nu har hon tydligen blivit så gammal, drygt 6mån, att det kan vara superintressant att sitta i famnen och undersöka en leksak, bok eller annat intressant objekt-ätligen! Det som vi använde massor var min stora gymnastikboll som vi turvis satt och pompade på men henne i famnen. Då fick man nu kanske själv sitta ner en stund iallafall då man blev trött på att vanka av och an.

  VastaaPoista
 3. Melli - Uuh hoppas den fungerar ens korta stunder hos oss också.

  Linn - Jo det är nog fart på. En otålig liten bebis. Men roligt att höra att han möjligen kan lugna ner sig lite i framtiden. :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!