4.8.2012

Hur hinna med allt?

Nu har jag registrerat mig på Instagram. Jag är inte riktigt säker på vad jag ska göra där, känns liksom som en fattigmans blogg. Varför inte publicera samma bilder på bloggen liksom (gärna utan filter)? Och hur ska man hinna med FB, Twitter, bloggen, läsa andras bloggar, Foursquare, Instagram etc? Jag har märkt att jag inte hinner och i mitt fall är det Twitter som blivit lidande. Orkar/hinner läsa ganska sällan vad folk skriver där.

Men alla sociala medier blir roligare då folk man känner registrerar sig och är aktiva. Då jag registrerade mig på FB var det ganska tråkigt för så få kompisar och bekanta var registerade. Men det blev ju roligare. På Twitter fanns ännu ingen då jag registerade mig och fortfarande är det inte många som hittat dit. Foursquare hade ingen point då folk ännu inte fanns där. Det är fortfarande Facebook där de flesta hänger. Liksom den största massan.

Det känns som man ska sitta som fastklistrad med sin iPhone för att man ska hinna med allt. Går man på en kaffe med en kompis så ska man samtidigt checka in, twittra något kul som man kom på och skicka upp en bild på sin kaffe. Man är ju helt distraherad och glömmer att koncentrera sig på det viktiga.

Ja, så vi får nu se hur det blir med mitt Instagrammande. Kanske jag lyckas skicka upp några bilder, men just nu känns det som att jag hellre sätter min tid på att blogga. Det känns ju lite onödigt att ladda upp samma bilder på alla ställen. Men anyways, jag heter muffinaround på Instagram. Kanske jag kan ladda upp alla mina kaffekoppsbilder där. Hih.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!